huisje_gevel2.png

ISOTHERM MURO

GEVELISOLATIE

Isotherm MURO is een innovatieve gevelisolatie waarmee zowel nieuwbouw- en renovatiegevels snel, efficiënt, doorlopend én duurzaam geïsoleerd kunnen worden. Het systeem wordt als ononderbroken isolatieschild aan de buitenzijde van de gevel geplaatst. Met een lambda d-waarde van 0,022 W/mK behalen de Isotherm MURO panelen met minimale dikte de beste thermische waarden op de markt.
 

Isotherm MURO leent zich perfect voor alle geventileerde en niet geventileerde toepassingen. Het MURO regelsysteem zorgt ervoor dat elke gevel snel, eenvoudig en accuraat kan worden uitgelijnd met behulp van een unieke techniek met lasertechnologie. In combinatie met houten of aluminium regelwerk kan nadien op MURO elk type gevelbekleding worden geplaatst.


AFWERKING NAAR KEUZE

 

De unieke wandopbouw met het gepatenteerde Isotherm MURO systeem leent zich perfect voor alle geveltoepassingen. De gevel kan in één beweging opgebouwd en geïsoleerd worden, meteen klaar voor afwerking naar keuze: hout, kunststof, composiet, zink, koper, aluminium, vezelcement en keramische toepassingen, betonplaat met crepi, e.a.

muro.png

TECHNISCHE

EIGENSCHAPPEN

Warmtegeleidingscoëfficiënt λd

Densiteit

Temperatuursbestendigheid

Dimensionale stabiliteit DS (TH)

Samendrukkingweerstand 

Vuurbestendigheid

Lengte

Breedte

0,022 W/mk

39 Kg/m³

-50/+100 °C

klasse 8

110 kpa 

klasse F

3940mm

246mm - 690mm

WARMTEWEERSTAND

Rd-WAARDE

dikte 60mm

dikte 80mm

dikte 100mm

dikte 120mm

dikte 140mm

dikte 160mm

2,72 m²k/W

3,63 m²k/W

4,54 m²k/W

5,45 m²k/W

6,36 m²k/W

7,27 m²k/W

DOWNLOADS

download_tf.png

Technische Fiche

download_flyer.png

Flyer